Следвайте Гласове в Телеграм и Инстаграм Днес народните представители на “Възраждане - Ангел Георгиев

...
Следвайте Гласове в Телеграм и Инстаграм Днес народните представители на “Възраждане - Ангел Георгиев
Коментари Харесай

„Възраждане“ потърсиха съдействие от посолството на Русия в България по случая на Милан Димитров

Следвайте " Гласове " в Телеграм и Инстаграм 

Днес народните представители на “Възраждане ” - Ангел Георгиев и Емил Янков, Димитър Димитров - татко и Александър Димитров - брат на Милан Димитров, посетиха посолството на Руската Федерация в България. 

Припомняме, че Милан Димитров е българин, който е упрекнат и незаслужено арестуван в затвор в Гърция с искане от страна на Съединени американски щати за изгонването му. Обвиненията по отношение на него са несъстоятелни, документите по делото му са подписани от секретарка, а не от арбитър или прокурор, упрекнат е за шпионаж, само че в поддръжка на тази теза няма никакви доказателства. 

След като българската страна сподели безусловно безучастие по отношение на случая на незаслужено арестувания българин, „ Възраждане “  днес потърсиха подпомагане от съветското дипломатическо посланичество, защото Милан Димитров има с изключение на българско и съветско поданство. 

От „ Възраждане “ показват, че неналичието на поддръжка от страна на България постанова да бъде потърсено съдействието на съветската страна. След срещата излиза наяве, че съветското дипломатическо посланичество е осведомено с целия случай, с ситуацията и  неправомерните обвинявания против Милан Димитров и са декларирали подготвеност да спомагат, с цел да може да бъде създаден един обективен развой за нашия съотечественик, оставен на произвола на американското правораздаване, готово да го осъди на 80 години затвор.

Ангел Георгиев от „ Възраждане “ показва, че преди да бъде потърсено за подпомагане дипломатическото посланичество на Русия, са извършени редица срещи с представителите на българските дипломатически институции, които по никакъв метод не са се заели със случая, макар че Милан Димитров към този момент втора година лежи в гръцки затвор, застрашен да бъде екстрадиран в Съединени американски щати, очаквайки го пожизнен затвор. Георгиев напомни, че Милан Димитров е упрекнат непозволено, по скалъпени против него обвинявания, като по този метод той се трансформира в пленник на геополитическите ползи на американската страна. Той е упрекнат в търговия на противозаконни електронни съставни елементи, за които по-късно излиза наяве, че не попадат в листата на неразрешените електронни съставни елементи с военно предопределение, защото се оказва, че те не са годни за военни цели. Според Ангел Георгиев съответният случай е казус, защото заповедта за задържането на Милан Димитров е по бюлетина на Интерпол, в която България не е включена, заради което Милан Димитров е арестуван в чужбина. По този метод се отваря опция сходни прецеденти да станат процедура и всеки българин, отивайки в чужбина, да бъде задържан, без да знае, че е търсен, заради това, че България съзнателно не е включена в листата на страните.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР